Distributor i brendit

Violeta

Një ndër brendet tona është edhe Violeta. Historia e kompanisë filloi në vitin 2001 në kohën kur kishte mungesë të produkteve higjienike ndërsa në vitin 2002 ajo prodhoi letrën e parë aromatike të shtypur të tualetit në rajon me disa veçori si: fuqia pastruese, butësia dhe shtresa tri shtresore.

Violeta Economy Kitchen Towels

Teta Violeta XXL rola

Teta Violeta Kitchen Towels

Teta Violeta Supersoft

Violeta Double Care

Violeta Classic Pocket Tissue

Violeta Nature Touch

Double Care Water Care

Vesh White Power Gel

Teta Violeta

Violeta 2in1

Violeta Family Pack

Violeta Cotton

Violeta Antibacterial

Violeta Double Care

Violeta Classic

Violeta Original

Violeta Premium

Violeta Sensitive

Violeta Vesh To Go