Distributor i brendit

Swisslion Group

Swisslion u themelua në vitin 1997, ajo përfaqëson një nga kompanitë kryesore në Ballkan me njesi prodhuese në Serbi, Maqedoni, Bosnjë dhe Hercegovinë, Mal të Zi, Bullgari, Rumani, Slloveni dhe Zvicër me mbi 7000 punonjës. Portofoli i Swisslion Takovo përmban produkte të ëmbëlsirave, ushqimit për fëmijë, alkoolit dhe pijeve joalkoolike, supave, makaronave, akulloreve dhe produkteve të përpunuara të mishit.

Choco Biscuit 35g

HELLO Salty Sticks 200g

Mini Softy Orange Biscuit 125g

Eurovafel Choco 45g

HELLO Salty Sticks 50g

Linea Wafel Choco 160g

Eurowafel cube 200g

Eurocrem Flower Cake 140g

Honey Biscuit Apricot 150g

Choco Banana 252g

Choco Biscuit 125g

Yoyo Chocolate with Rice 150g

Petit Beurre Classic 600g

Isleri with Eurocrem 125g

Eurocrem Cinija 300g

Griski Sticks with peanut filling 200g

Eurobiscuit 125g

Bevita Crumbled Biscuit 300g

Love You Eurocrem Dessert 160g

Ressana Biscuit mix 375g