Distributor i brendit

Stassen Exports

Stassen Exports është një nga prodhuesit dhe eksportuesit më të mëdhenj të çajit të pastër të zi Ceylon, çajit të gjelbër si dhe atyre me aromë, ekstrakteve bimore, çajit organik të zi dhe të gjelbërt, qeseve të çajit, paketimeve si dhe qese çaji piramidale.

Stassen Chamomile Herbal Infusion Tea 25 ETB

Stassen Strawberry Tea 25 ETB

Stassen Organic Pure Ceylon Black Tea 25 ETB

Stassen Ginger Tea 25 ETB

Stassen Cinnamon Tea 25 ETB

Stassen Pure Ceylon Black Tea 100 ETB

Stassen Pure Ceylon Black Tea 25 ETB

Stassen Jasmine Green Tea 100 ETB

Exclusive Selection Of Ceylon Stassen Tea Gift Box

Stassen Mango Tea 25 ETB

Stassen Pure Ceylon Black Tea 250g Tin

Stassen Liquid Gold Tea 100 ETB