Distributor i brendit

Riso Mittino

Riso Mittino Riseria D'Italia Srl u themelua në vitin 1973. Linja e biznesit të kësaj kompanie përfshin prodhimin e orizit si dhe pastrimin dhe lustrimin e orizit.

Riso Mittino Carnaroli 1kg

Riso Mittino Arborio 1kg

Rice Originario 1kg

Riso Mittino Basmati 1kg

Rice Arborio 1kg