Distributor i brendit

Pivka

Kompania Pivka është simbol i besueshmërisë dhe kujdesit për klientë, që nga viti 1959 ajo zhvillon zgjidhje të reja të kuzhinës për të gjitha gjeneratat. Për të arritur këtë qëllim, ne jemi përqendruar në ofrimin e mishit të pulës dhe produkteve me cilësi të lartë akoma në dispozicion për të gjithë konsumatorët.

Chicken special salami

Frozen chicken 1200g

Pileca Pecena Šunka 350g

Pileca Posebna Narezak 100g

Pilece Hrenovke 600g

Pivka Extra 500gr

Pivka Pileči File 500g

Pivka Svež Piščanec