Distributor i brendit

Oba Mia Noodle

OBA Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. e themeluar në Gaziantep në 1966 është kompani udhëheqëse në industrinë e prodhimit cilësor. Ajo ofron 40 lloje të produkteve duke përdorur grurin e ngurtë 100% të fortë, si dhe analiza laboratorike me pajisjet e kontrollit më të përparuar të prodhimit modern.

Noodles Vegatable Flavour

Noodles Special Flavor

Noodles Curry Flavor

Noodles Beef Flavor

Rigatoni 500g

Tri Color 350g

Bucatini 500g

Crown 500g

Lumache Liche 500g

Noodles Chicken Flavour

Spaghetti 500g