Distributor i brendit

Agroplod

AD Agroplod Resen është një nga prodhuesit më të mëdhenj të frutave në Maqedoni. Kompania u themelua në 1967 dhe që nga ajo kohë ka ndërtuar një markë që shoqërohet me cilësi dhe traditë. Pronari dominues i AD Agroplod Resen që nga viti 2006 është Swisslion.

Peach and Apple Soup 3l

Orange 250ml

Cocktail 250ml

Apple 250ml

Cherry Fruit Nectar 250ml

Cherry Fruit Nectar 2l

Iron 250ml

Mash Juice 3l