Distributor i brendit

Mlekarna Celeia D.o.o

Mlekerna Celeia është kompani me një përvojë 70-vjeçare, e cila prodhon produkte te qumështit, drejt nga fermat sllovene. Disa nga produktet që ajo prodhon janë: jogurti dhe kremëra për lyerjen e bukës mirëpo me një llojllojshmëri të madhe zgjedhjeje. E veçanta e këtyre produkteve është se të gjitha janë pa laktozë dhe pa sheqer të shtuar.

Light solid yoghurt 180g

SUPER Peach fruit yogurt 150g

Yogurt with Vanilla and lined Apricots 150g

Trappist in one piece 300g

Milk queen milk pear yoghurt 500g

LCA liquid yogurt apple and banana 500g

Edam in slices 150g

Fruit liquid blueberry yogurt 500g

Edam in one piece 300g

Blueberry fruit yogurt 150g

Jogurt 500g

Edamec 2500g

Gouda in slices 150g

Oki Doki 120g

Mleko 1l

Jogurt 180g

Trapist 2500g

Mladi Kajmak 150g