Distributor i brendit

Labella San Marzano

Themeluar mbi 40 vjet më parë, ne jemi të specializuar në përpunimin dhe ruajtjen e varieteteve më të zgjedhura të domateve. Ne përdorim domate 100% italiane të sapo korrura të cilat përpunohen si: Domatet e Qëruara, Domatet e Copëtuara, Puren e Domates dhe Salcat e Gatshme të Bardha në paketime me madhësi të ndryshme.

Peeled Tomatoes 400g

Peas 400g

Neapolitan Sauce 360g

Mashed Tomatoes 2500g

Mashed Tomatoes 700g

Butter Beans 400g

Basil Sauce 360g

Arrabbiata Sauce 360g