Distributor i brendit

Inter Kozmetik LTD

Kompania u themelua në vitin 2002 ndërsa në vitin 2004 ne filluam prodhimin tonë të produkteve kozmetike dhe higjienike. Që nga ajo kohë deri më sot, ne kemi parë rritje dhe zhvillim të vazhdueshëm, duke u shndërruar në një kompani e cila pozicionohet në mënyrë të qëndrueshme në tregun vendas dhe gradualisht pushton tregjet e huaja duke vendosur produktet e veta si në tregun e brendshëm ashtu edhe në tregun e vendeve fqinje..

Biosept Antibacterial Hand Gel

BIOSEPT Antibacterial Hand Gel

Pizzicato Dishwashing liquid 500ml

BIOSEPT Antibacterial Hand Gel

Pizzicato for glass reserve 1000ml