Distributor i brendit

Grande Dolceria SRL

GRANDE DOLCERIA është kompani e specializuar në prodhimin dhe shitjen e pastave dhe produkteve të pjekura. Ajo ka në pronësi Passage Food e cila është e specializuar në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore dhe jo-ushqimore të licencuara për fëmijë. Përveç prodhimit dhe shitjes së pastave, ajo ka në pronësi edhe brendin Grande Gloria e cila propozon inovacione të krijuara në produkte kozmetikë dhe shtëpiake.

Turta Dulce

Cracky with chilli 80gr

Cookies Cu Cococ 100g

Happy Puffy 85g

Croquettes 350g

Chec 300g

Cracky Salty Pretzels 200g

Croissant 50gr

Swiss Roll

Rulouri 600g

Cracky Spicy 100g

Biscuit Cake 60gr