Distributor i brendit

Derpan srl

Kompania Derpan është e specializuar në prodhimin e produkteve të ëmbëlsirave me jetëgjatësi të madhe, veçanarisht kroasantëve. Një në tetë kroasan të shitur në Romani janë të prodhuar nga Derpan. Produktet tona përfshijnë gjithashtu: strudel, kifle dhe mini çokollata.

Family Croissant 300g

Gigant 180g

Muffins Patisserie Ciocolata 70g

Croissant Delly 50g

TrioGigant

Strudel 85g

Multipack Patisserie 5x48g

Muffins Patisserie 280g

Mini Madeleines Cacao 200g

Family Croissant Cacao 300g

Croissant Patisserie Gastronomie 48x30g

Croissant Cocoa si Cocos 85g