Distributor i brendit

Dado Hit

Ne jemi një nga ndërmarrjet e para që përfshijmë përbërës natyralë në produktet e tyre si lajthi, kikirikë dhe arra të tjera. Ne jemi zgjedhur si bashkëpunëtorë për një numër të kompanive dhe markave tregtare në industrinë tonë, e cila është një provë shtesë e angazhimit tonë për krijimin e një historie suksesi.

Crunchy Wafers 220gr

Rolled Wafers 150gr

Rolled Wafers 150gr

Rolled Cocos 230g

Crunchy Wafers 220gr

Rolled Wafers 150g

Rolled Vanilla 230g

Crunchy Wafers 220gr