Distributor i brendit

Chocomill

Chococmill është kompani prodhuese me seli në Maqedoni, produktet e së cilës eksportohen edhe në Kosovë e që përfshijnë ëmbëlsira me çokollatë të butë, çokollatë për ëmbëlsira, çokollatë të nxehtë, milkshake si dhe pije të frutave.

Ok Bar 25g

Sweet Dreams Strawberry Dessert

Ok Bar 25g

Ok Rice 150gr

Ok Bar 25g

Ok Bar 20g

Duo Rice 70g

Cocoa Bar for Cakes 100g