Distributor i brendit

Bogutti sp Z.o.o.Z

Boguti përveç që prodhon nën markat e veta si La Gustosa, Choco Gutti, TweeTT, Choco-Fit është edhe furnizues i rëndësishëm i kontratës për rrjetet kryesore tregtare në Poloni, Evropë, Amerikë, Azi dhe Afrikën e Jugut.

Choco Gutti with orange 160g

Choco Fit 135g

La Gustosa 150g

Cocco Tweet 150g

Choko FIT 40g

Free Cokies 135g

Choco Fudges

Bogguti Next 135g

Choco GuTTi 160g

Chocolate Chips & Huzelnut cream 400g

FREE Cookies with Peanuts 135 g

Crunchy Cookies 400g

Crunchy Cookies with Hazelnut cream 150g

NEXT Butter Cookies 135g

Crunchy cookies 400g

Milk Fudges 200g

La Gustosa 150g

Choco Fit 135g

Butter Cookies 400g

American Coockies 135g