Distributor i brendit

Andros

Historia e ANDROS FARM DOO fillon në 1997, për t'u bërë një nga objektet kryesore në Ballkan për prodhimin e produkteve të pastrimit dhe kozmetikës. Markat më të njohura nga Andros Farm Doo janë nën emrat e produkteve AVAKS, Andros dhe Softly.

Andros Liquid Soap

Stainless Steel Cleaner

Antibacterial

Cooktop & Kitchen Cleaner

Avaks Stain Remover

Andros Dezinfectant

Avaks Glass Cleaner

Avaks Oven & Grill cleaner

Avaks Leather Cockpit

Avaks hand abrasive paste

Avaks Antibacterial

Avaks Sink pipe unblocker

Avaks Parquet & Laminate

Avaks Dish Wire

Avaks wc gel

Softly Liquid Soap