Distributor i brendit

Al Maks

"AL-MAX" është prodhuesi i vetëm i vajit të lulediellit me cilësi të lartë "BISER". Rafineria e "AL-MAKS" nga Strumica prodhon dhe i mbush 100% vaj ushqimor të lulediellit në disa lloje të ambalazheve PET, si dhe vaj gatimi në cisterna ose me shumicë.

Vaj Amo 1l