Distributor i brendit

Taffy Premium

Halk Hijyenik është kompani turke e cila ka arritur një sukses të dukshëm, aktualisht është pelena me markë Taffy, Gizmo, Amigo, jastëk sanitare me markë Nicelady, Gizlady. Eksportimi në më shumë se 50 vende me pelena për pacientë me markë dhe peceta të lagura të markës Taffy, ajo ka fituar një vend të rënësishëm në tregun evropian.

Taffy Junior Pack

Taffy Wet Wipes

Taffy Midi Pack

Taffy Wet Wipes Leaf

Taffy Wet Wipes Baby

Taffy Mini Pack

Taffy Maxi Pack

Taffy Baby Shampoo 200ml