Distributor i brendit

Dogtat

Dogtat përfshinë një gamë të gjerë dhe të shijshme të produkteve natyrore të cilat eksportohen në më shumë se 55 vende të botës. Produktet që Dogtat ofron ndahen në këto kategori: Reçel, halva, kremra lajthish, kremra special dhe pasta.

Rose Jam 380gr

Hazelnut Cream With Strawberry And Cocoa 350gr

Hazelnut Cream Sticks Heart Shape 40g

Gurmex Cocoa Hazelnut Cream 450gr

Fig Jam 360gr

Blackberry Jam 300gr

Hazelnut Cream with Milk and Cocoa 350gr

Gurmex Cocoa Hazelnut Cream 500gr

Strawberry Jam 900gr

Cocoa Hazelnut Cream Tube 22gr

Peanut Butter Snacks 55gr

Apricot Jam 380gr

Peanut Butter 350gr

Cocoa Hazelnut Cream Snacks 55g

Cherry Jam 800gr

Cocoa Tahini Halva 700gr