Distributor i brendit

Delamaris

Delamaris ofron produkte të peshkut të bëra nga përbërës plotësisht natyralë. Përvoja më shumë se 140 vjeçare e kombinuar me teknologji moderne dhe miqësore me mjedisin i ka mundësuar Delamaris të ofrojë produkte krejtësisht natyrale pa aditiv. Të gjitha produktet e peshkut janë pa gluten dhe përfaqësojnë një burim natyral të acideve yndyrore të kalciumit dhe omega-3.

Tuna Steak 2x80g

Delamaris Pikant 125g

Turistic Spicy 95g

Sardines with lemon 90g

Delamaris Spicy Sardines 90g

Delamaris Sardines in vegetable oil 90g

Delamaris Tuna Mexicana 105g

Delamaris Tuna Mediterana 105g

Delamaris Mackerel Fillets in vegetable oil 125g

Delamaris Mackerel Fillets in Mediterranean oil 125g

Delamaris Provencale 125g

Delamaris Picnic 125g